OPPO Enco Air

  • 24 de ore de redare a muzicii
  • Design ergonomic semi-in-ear
  • Conectivitate Bluetooth 5.2

Neasteptat de intense

24 de ore

O adevarata centrala electrica pentru iubitorii de muzica. OPPO Enco Air va poate oferi pana la 24 de ore de ascultare pentru muzica dumneavoastra preferata si streaming video.

8 ore

Alimentati castile si carcasa intr-o clipita cu o incarcare rapida care ofera pana la 8 ore de sunet performant pentru doar 10 minute de incarcare.

4 ore

Odata incarcate complet, poti asculta muzica timp de 4 ore. Apoi, pur si simplu asezati castile in carcasa lor pentru a le reincarca de pana la 5 ori.

O fuziune vibranta a esteticii naturii

Design semi-translucid

Disponibil in Misty White, Misty Black si Misty Blue, designul unic si elegant al carcasei semi-translucide nu este doar o placere pentru ochi, ci vine si cu o senzatie premium in mana cu finisajul sau moale, mat. Inspirat de frumusetea naturii, designul va fi dragostea ta la prima vedere.

Delicat realizate pentru o potrivire naturala perfecta

Design ergonomic semi-in-ear

Cu un design ultra-usor care se sprijina perfect pe curbele urechii, abia veti observa castile dumneavoastra plutind acolo, fara sa va faceti griji daca vor ramane asezate cat timp sunteti activ.

Simtiti vibratia cu sunetul Full Spectrum

Calitatea sunetului de inalta definitie

Bucurati-va de muzica dumneavoastra in definitie vibranta datorita driverului dinamic compozit din titan de 12 mm si a amplificatorului de bas de putere care functioneaza in armonie pentru a canaliza si amplifica fiecare detaliu.

Reglate de experti pentru a va calma urechile

Vocal clar

Canalizand 15 ani de cercetare din partea echipei de cercetare si dezvoltare a OPPO, expertii nostri au reglat OPPO Enco Air pentru a livra basuri puternice si triluri inalte impreuna cu tonuri bogate din gama medie pentru a reproduce muzica dumneavoastra la cea mai pura calitate.

Extrem de clar si incredibil de aproape

Anularea zgomotului DNN pentru apeluri

Cu un algoritm audio binaural bazat pe reteaua neuronala profunda, care reda vocile umane ca si cum persoana ar fi langa tine, microfoanele duale ale OPPO Enco Air pot prelua in mod eficient vocile in orice mediu pentru o claritate mai buna, atunci cand sunteti in apeluri vocale sau jocuri cu prietenii.

Echipate pentru Campioni

Transmisie dubla cu latenta scazuta

Cand faci echipa pentru lupta, intarzierea nu este un aspect bun. Mentineti comunicarile si conduceti echipajul catre victorie cu o intarziere de transmisie de 80 ms in modul Joc.

Conectivitate Bluetooth 5.2

O noua generatie de Bluetooth 5.2 poate stabiliza mai bine semnalele chiar si in mediul blocat de interferente pe mai multe dispozitive, cum ar fi autobuzele aglomerate si metrourile. Odata conectata, transmisia stabila va permite sa parcurgeti pana la 10 metri de dispozitiv pentru o usurinta si stabilitate hands-free.

TÜV Rheinland

Certificat de inalta performanta si latenta scazuta

OPPO Enco Air sunt primele casti TWS din lume certificate de TÜV Rheinland pentru performante ridicate si latenta redusa. Certificarea de inalta performanta si latenta scazuta a TÜV Rheinland a efectuat teste aprofundate privind latenta, stabilitatea si performanta apelurilor, ceea ce poate demonstra pe deplin ca OPPO Enco Air are performante excelente in aceste aspecte.

Pop-Open. Si este gata

Deschideti Flash Connect

Odata asociat, OPPO Enco Air va permite sa va activati castile inainte de a le purta, conectandu-va la dispozitivul mobil imediat ce le deschideti carcasa.

Arata bine facand totul, singure

Comenzi Smart Touch

Atingeti de doua ori castile pentru a trece instantaneu la urmatoarea melodie sau atingeti si tineti apasat pentru a activa controlul volumului, permitandu-va sa va deplasati fara efort de la scena la scena, fara a cauta telefonul. Descarcati si instalati aplicatia HeyMelody din aplicatia Magazin Google Play pentru a personaliza castile.

Rezistenta la apa IPX4

Protejati-va castile de la antrenamentele care va fac sa transpirati sau pur si simplu ghinionul de a le uda din greseala.

Compatibil cu Android si iOS

Companii de muzica de incredere atat pentru dispozitivele dumneavoastra Android, cat si pentru iOS.

Imperecherea rapida

Potriviti si imperecheati dispozitivele printr-o simpla atingere.

Specificatii
Difuzor:
Difuzor dinamic φ12mm
Conectivitate
Bluetooth 5.2
Raza de actiune
10 metri
Capacitatea bateriei
25 mAh (căști) / 440 mAh (carcasă de încărcare)
Port de încărcare
USB de tip C
Greutate
40.4 g