OPPO Enco X

  • Sistemul de sunet DBEE 3.0
  • Încărcare fără fir
  • Durată de viață remarcabilă a bateriei

Co-creat cu Dynaudio

Tehnologia avansata si deceniile de mostenire din Europa de Nord se reunesc in castile Enco X, co-create de OPPO si marca HiFi Dynaudio, fondata in 1977. Pentru a iti aduce un sunet digital precis, am evaluat 30 de materiale diferite si 152 de componente si am mers prin 120 de runde de reglaj fin structural in colaborare cu cel mai mare laborator acustic al Dynaudio.

 

Sistemul de sunet DBEE 3.0: cucerirea de noi frontiere

In 2007, OPPO a lansat pentru prima data tehnologia DBEE 1.0 Dynamic Audio. Acum, 13 ani mai tarziu, iti prezentam noul nostru sistem de sunet DBEE 3.0 cu materiale noi, tehnologii noi si o noua structura.

 

Design Coaxial Dual-Drive

O inovatie la modelele traditionale, castile Enco X au un design coaxial cu difuzor dublu, care se gaseste de obicei numai in dispozitivele audio de ultima generatie. In fata, un difuzor de membrana magnetica echilibrata gestioneaza frecventele inalte, iar in spate, un difuzor dinamic compozit cu trei straturi gestioneaza frecventele medii si joase. Difuzoarele duale pozitionate pe axe paralele asigura o emitere audio naturala si de inalta calitate.

 

Difuzor de membrana cu echilibru magnetic

Castile Enco X au aceeasi tehnologie ca si castile noastre inovatoare, premiate PM-1, si le incadreaza intr-un pachet impresionant de mic. Acest design extinde acoperirea frecventelor inalte, oferind un sunet clar.

 

Transmisie wireless LHDC TM pentru redare perfecta

LHDC TM reprezinta o noua era in tehnologia de transmisie fara fir, care pastreaza mai multe detalii decat transmisia traditionala SBC si AAC, asigurandu-se ca fiecare nota are un sunet bogat si clar.

 

Dual-Core, Dual-Mic cu Anulare a Zgomotului

Datorita unui cip dual-core si a unui design dual-microfon, acesta imbunatateste raportul semnal-zgomot, care optimizeaza capacitatile de anulare a zgomotului.

 

Transparenta emblematica

Ti-ai dori sa poti trece fara probleme intre munca si muzica? Castile Enco X iti permit sa faci exact acest lucru, cu un mod de transparenta care iti ofera o mai mare constientizare a mediului inconjurator. Vei putea purta o conversatie fara a fi nevoie sa iti scoti vreodata castile.

 

Acustica naturala de la experti din Europa de Nord

Daniel Emonts, creatorul produselor emblematice ale lui Dynaudio, a adus 30 de ani de experienta la castile Enco X. Ani de cercetare acustica, maiestrie si sute de recalibrari au asigurat faptul ca Enco X nu ofera altceva decat sunet in forma sa cea mai pura.

 

Casti perfecte pentru urechile tale

Castile Enco X au un design inovator ergonomic, o greutate de doar 4.8 g si varfuri din silicon in doua niveluri de duritate, asigurand atat stabilitate, cat si confort.

 

Transmisie Bluetooth® cu latenta scazuta Binaural

Proiectat avand in vedere scenarii puternice de interferenta, transmisia Bluetooth® cu latenta scazuta Binaural ofera acum o stabilitate mai mare, optimizare a latentei ultra-reduse la nivel de sistem si o reducere a latentei chiar mai puternica. In plus, am imbunatatit semnificativ sincronizarea audiovizuala si am redus si mai mult intarzierea si interferentele de conexiune.

 

Trei Mircrofoane cu Anulare a Zgomotului

Echipat cu 3 microfoane, un algoritm de anulare a zgomotului, un filtru adaptiv si detectarea vantului, castile Enco X te asigura ca vocea ta se aude clar in apeluri.

 

Incarcare wireless convenabila5

Castile Enco X accepta incarcarea fara fir – este la fel de simplu ca asezarea carcasei de incarcare pe un suport de incarcare. Castile accepta, de asemenea, incarcarea inversa6 de la un telefon, astfel incat sa poti continua sa asculti muzica in timp ce acestea se incarca.

 

Durata de viata remarcabila a bateriei6

Bucura-te de pana la 25 de ore de redare a muzicii cu o singura incarcare – adica doua saptamani intregi daca este utilizat timp de 2 ore pe zi. Chiar si in calatoriile lungi, nu va trebui sa iti impachetezi carcasa. In cele din urma, „anxietatea cauzata de baterie scazuta” poate fi un lucru din trecut.

 

Protectie Indiferent de Vreme

Castile Enco X nu se tem nici de ploaie, nici de transpiratie. Cu rezistenta la apa si praf IP547, aceste casti te pot insoti prin vant puternic, ploaie si antrenamente deopotriva.

 

Comenzi tactile convenabile

Sunt disponibile controale suplimentare si sunt personalizabile prin intermediul aplicatiei8.
Controlul castilor nu a fost niciodata atat de usor.

Treci la melodia urmatoare, Raspunde / inchide telefonul: Atinge de doua ori castile.
Activeaza modul de anulare a zgomotului: apasa pe casti timp de 1s.

Marire sau micsorare a volumului: gliseaza degetul in sus sau in jos.

 

Conexiune rapida, detectie ajustare

Deschide capacul, scoate castile si atinge pentru a te conecta – este atat de simplu. Castile vor restabili automat conexiunea si vor fi gata de utilizare inainte chiar de a le pune. Noua noastra functie Earbud Fit Test detecteaza cat de bine se potrivesc castile urechilor tale, asigurand nu numai confortul, ci si calitatea audio si rezultatele de anulare a zgomotului.

Specificatii
Difuzor:
Difuzor dinamic φ11mm + Difuzor de membrană echilibrat φ6mm
Conectivitate
Bluetooth 5.2
Raza de actiune
10 metri
Capacitatea bateriei
44 mAh (căști) / 535 mAh (carcasă de încărcare)
Port de încărcare
USB de tip C
Greutate
52.5 g
Codec audio
LHDC / AAC / SBC