OPPO: Creăm un ecosistem sustenabil

Urmându-și misiunea “Tehnologii care fac lumea mai bună”, 

OPPO militează pentru un viitor mai sustenabil.

22 Aprilie, 2021 – De Ziua Pământului, OPPO prezintă realizările din anul 2020 și impactul companiei asupra societății și a mediului înconjurător.

De la înființarea companiei în anul 2004, misiunea OPPO a fost de a contribui la bunăstarea angajaților, clienților și partenerilor săi, dar și să vină cu un impact asupra mediului și societății. Sustenabilitatea a fost o parte a strategiei noastre de dezvoltare, asigurând capacitatea de a inova și de a oferi cele mai bune produse și servicii posibile utilizatorilor noștri în ceea ce numim Internetul Experienței. Reflectând asupra misiunii noastre – Tehnologii care fac lumea mai bună – rămânem fideli valorii noastre esențiale Benfen, continuând să investim în sustenabilitate. Astfel, așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu parteneri din întreaga industrie pentru a crea un viitor mai bun pe plan global”, a declarat Tony Chen, fondator și CEO OPPO.

Realizările OPPO în materie de sustenabilitate au fost certificate de organizația independentă de audit TÜV Rheinland, care a recunoscut aportul OPPO la crearea unei economii circulare, de la proiectare, ambalare, modernizarea proceselor de producție, utilizarea materialelor durabile, până la minimizarea deșeurilor de producție și reducerea emisiilor.

Ca parte a contribuției sale la economia circulară, în anul 2020, OPPO a reciclat de 13 ori mai mult (comparativ cu anul 2019) datorită utilizării materialelor regenerabile, 35% din materialul plastic folosit la producerea smartphone-urilor este reciclat. Astfel, s-a înregistrat o scădere de 42,7% a deșeurilor generale și 20% a emisiilor indirecte de gaze cu efect de seră.