OPPO devine partenerul oficial Chisinau Marathon 2022

OPPO partener Chisinau Marathon 2022

OPPO are plăcerea de a anunța că devine partenerul oficial al celui mai popular eveniment sportiv anual de alergare din Moldova – Chișinău Big Hearts Marathon 2022.

OPPO a aderat întotdeauna la principiul „”Technology for people, good for the world”. Misiunea OPPO este de a îmbunătăți continuu viața oamenilor prin inovație tehnologică.

Inspiration Ahead.

Cu sloganul „Inspiration Ahead”, OPPO a venit să susțină perseverența a peste 4.000 de sportivi și fanii săi și să ridice problema importanței unui stil de viață sănătos. Scopul OPPO este de a motiva sportivii și fanii să-și atingă visele, indiferent de obstacolele în cale. OPPO folosește cele mai avansate tehnologii cu care vei descoperi un mod nou de a trăi sau vei avea emoțiile caracteristice marilor competiții. OPPO va prezenta participanților la maraton cele mai recente inovații și le va împărtăși sfaturi pentru un stil de viață sănătos prin intermediul dispozitivelor digitale.

Telefoanele și gadget-urile OPPO combină perfect inovația și stilul pentru îmbunătăți calitatea vieții oamenilor de pe tot globul. Nu e un secret pentru nimeni că ceasurile inteligente de ceva timp au devenit indispensabile pentru activitățile sportive, monitorizeză parametrii corpului ori sunt un antrenor persoal veritabil pentru sesiunile de antrenament intense cum ar fi Chișinău Big Hearts Marathon.

OPPO wearables

Fiind o marcă de tehnologie centrată pe om, OPPO a depus mult efort pentru a dezvolta funcții personale legate de sănătate pe dispozitivele sale pentru a oferi consumatorilor servicii profesionale de monitorizare digitală a sănătății. Ceasurile inteligente, brățările de fitness și aplicațiile pentru smartphone au fost de multă vreme asistenți indispensabili în menținerea sănătății, cursurile de fitness sau un adevărat antrenor personal pentru cele mai dificile antrenamente sportive, de exemplu, pregătirea pentru un maraton pe distanțele cele mai dificile.

Oferind utilizatorilor o varietate de înregistrări compatibile cu Dolby Atmos ale sunete naturale din mediu, aplicația OPPO Relax introdusă în ColorOS calmează și relaxează corpul și mintea utilizatorilor prin intermediul dispozitivelor lor OPPO. Creat pentru a ajuta toată lumea să profite la maximum de viață, OPPO a creat un laborator profesional de sănătate pentru a-și îmbunătăți ecosistemul digital de sănătate. Folosind date de sănătate, senzori și algoritmi de inteligență artificială, laboratorul sprijină dezvoltarea de produse, software și hardware legate de sănătate, oferind utilizatorilor o experiență mai bună cu funcțiile profesionale de sănătate personală.

OPPO partener Marathon