OPPO va lansa primul Flagship încorporat 5G Qualcomm Snapdragon 888

 

Cele mai recente smartphone-uri OPPO din seria Find X ce vor fi lansate la nivel global în primul trimestru al anului 2021 vor fi dotate, în premiera, cu platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon ™ 888 5G. Prin acest anunț. Compania OPPO urmărește să consolideze colaborarea cu Qualcomm Technologies pentru a accelera implementarea globală și creșterea experiențelor 5G.

Anunțul a fost făcut de marele dezvoltator chinez astăzi, 1 decembrie 2020, la Shenzhen, China, în cadrul Snapdragon Tech Summit Digital 2020. OPPO a reiterat planul său de a lansa următoarea serie Find X în primul trimestru al anului 2021, fiind una dintre primele serii de smartphone-uri 5G care va avea incorporată flagship Qualcomm® Snapdragon Platforma mobilă 888 5G ™.

Alen Wu, vicepreședinte OPPO și președinte al vânzărilor globale:

„De mult timp, OPPO și Qualcomm Technologies au împărtășit o relație strânsă. Împărtășim viziuni similare în căutarea unei experiențe mobile la superlativ. Dacă în ultimii ani s-a făcut ca 5G să devină realitate, acum este vorba de realizarea enormului potențial al 5G. Ultima platformă mobilă Snapdragon 888 5G de la Qualcomm Technologies oferă îmbunătățiri uriașe 5G, afișarea imaginii și experiență AI. Suntem încântați să fim printre primii care lansează smartphone-uri emblematice cu Snapdragon 888 în primul trimestru al anului 2021. Suntem siguri că următoarea serie Find X va oferi o experiență extraordinară tuturor utilizatorilor din întreaga lume”

Ce prezintă noua serie Find X

Dezvoltat de platforma mobilă Snapdragon 888 5G, OPPO seria Find X Flagship va continua să ofere excelență în performanța mobilă. Construită cu tehnologia de proces de 5 nm și încorporând sistemul Qualcomm® Snapdragon ™ X60 5G Modem-RF, platforma mobilă de top Snapdragon 888 5G oferă performanțe generale mai bune și aduce îmbunătățiri suplimentare 5G, afișarea imaginii, AI și experiențe de joc pe OPPO în dispozitivele ce urmează a fi lansate de producător și anume seria Find X 5G. Mai mult, noua serie emblematică va depăși, de asemenea, limitele afișării și performanța culorilor, grație sistemului de gestionare a culorii Full-Path, bazat pe Android și lansat de recent de dezvoltatorul chinez. Toate aceste caracteristici transformă modelul ce urmează a fi lansat în seria Find X în unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri cu tehnologia 5G încorporată, în 2021.

Experiența și pionierat în dezvoltarea 5G

Până astăzi, OPPO a colaborat cu peste 70 dintre cei mai mari operatori de rețele mobile din întreaga lume, peste 40 dintre aceștia alăturându-se pentru a furniza servicii 5G. Aceste inițiative comune au introdus o dezvoltare semnificativă a afacerilor pe piețele regionale precum Europa, Japonia și America Latină. Succesul în implementările regionale 5G nu ar fi fost posibil fără colaborarea cu companii tehnologice de vârf, precum Qualcomm Technologies. OPPO caută să descopere mai multă valoare și posibilități în 5G și să deservească utilizatorii globali cu inovații tehnologice în era experienței digitale.