OPPO va prezenta cele mai noi tehnologii la conferința internațională INNO DAY 2022 programată pentru 14 decembrie.

8 octombrie 2022, Shenzhen – gigantul concern OPPO anunță că a patra conferință anuală INNO DAY 2022  programată pentru data de 14 decembrie se va petrece într-un mediu virtual. Ceremonia va avea loc sub sloganul „Extinderea graniților viitorului” și va confirma încă o dată deschiderea OPPO către publicul larg dar și crearea de noi oportunități pentru o interacțiune mai inteligentă.

OPPO Inno Day 2022
OPPO INNO DAY –  o avanpremieră a tehnologiilor OPPO încă de la prima sa ediție unde sunt contabilizate toate ”revoluțiile” gigantului timp de un an. Acum la eveniment vor fi prezentate câteva produse noi dezvoltate în cadrul celor patru direcții existente cu prefixul ”i”: divertisment inteligent; productivitate inteligentă; sănătate inteligentă și învățare inteligentă. Toți doritorii se pot conecta la eveniment pentru a afla cum prin „Extinderea granițelor viitorului” își pot crea un viitor intelgent.

Cei care vor să se alăture prezentării o pot face prin intermediul site-ul oficial OPPO pe data de 14 decembrie la ora 1o:00 (ora Chișinăului).

OPPO INNO DAY a debutat în 2019, când compania a prezentat multiple tehnologii revoluționare precum ochelari AR, router 5G și un smartwatch.
În 2020 tot în cadrul INNO DAY, OPPO a lansat conceptul său emblematic, adică telefonulul cu display pliabil Oppo Find N. Anul trecut a anunțat sloganul ”Inspiration Ahead” dar și procesorul neural MariSilicon X de producție proprie la fel și primul telefon pliabil OPPO Find N.