Smartphone-urile OPPO sunt la vânzare în magazinele Orange

OPPO anunță oficial lansarea smartphone-urilor care vă vor revoluționa ideea de fotografiere de înaltă calitate și vă va surprinde cu un ecran live.

Începând cu 10.06.2020, în toate magazinele partenerului exclusiv Orange, veți putea cumpăra smartphone-uri OPPO de generație următoare care combină tehnologie avansată și estetică sporită.

Pentru prima dată în Moldova, va fi prezentat smartphone-ul OPPO Find X2, care vă va surprinde cu un ecran live.

Caracteristica cheie a OPPO Find X2 este un ecran profesional QHD + Ultra Vision 120Hz cu diagonala de 6,7 inci și o rezoluție de 3168 * 1140.

Cu o luminozitate maximă a afișajului de 1200 de niți și o adâncime de culoare de 10 biți, imaginea capătă o paletă bogată de culori.

Funcționarea eficientă a afișajului și netezimea conținutului sunt garantate de o frecvență ridicată de răspuns a senzorului de 120Hz.

Telefonul este echipat cu un scaner de amprente încorporat, o cameră frontală încorporată de 32MP, o cameră principală triplă cu senzori de 48MP, 12MP și 13MP, modulele oferă zoom digital de 10x hibrid și 60x digital.

Se bazează pe platforma emblematică Qualcomm Snapdragon 865 și 12 GB RAM. Bateria are o capacitate de 4200 mAh și este susținută de tehnologia de încărcare rapidă Super VOOC 65W, cu ajutorul căreia puteți încărca smartphone-ul până la 100% în puțin peste 1 oră.

Gama va include, de asemenea, telefonul cu cameră Reno3 Pro cu o cameră versatilă cu patru module, un motor unic anti-lag și o încărcare rapidă VOOC 4.0.

Caracteristica cheie a Reno3 Pro este o cameră profesională quad: Cameră Principală de 48MP, obiectiv grandangular de 8MP, teleobiectiv de 13MP și un senzor de adâncime de 2MP care vă permite să obțineți o calitate ridicată în modul portret.

Smartphone-ul este echipat cu zoom digital 20x și zoom hibrid 5x, precum și cu modul Ultra Dark. Reno 3 Pro dispune de tehnologia unică Ultra Steady Video 2.0 cu un unghi de vizualizare mai larg și capacități extinse de stabilizare a imaginii.

O ofertă specială pentru toți clienții Orange este OPPO A9 2020. Acesta este un smartphone de nivel mediu care vă va surprinde prin performanțe și estetică.

OPPO A9 2020 (A9) reunește cinci camere separate într-un singur smartphone. Obiectiv primar spate 48MP pentru rezoluție maximă a fotografiei.

Obiectiv spate ultra-larg de 119 ° pentru fotografii panoramice Două lentile din spate care oferă efecte de portret artistic. Și un obiectiv frontal de 16MP cu decorație AI Beautification.

Cu OPPO A9 2020, puteți viziona videoclipuri HD pe telefon fără întrerupere timp de peste 11 ore, datorită bateriei de 5000 mAh

OPPO este un brand de telefon cu cameră iubit de tinerii din întreaga lume. OPPO este prezent în peste 40 de țări și regiuni.

6 institute de cercetare, 4 centre globale de cercetare și un centru internațional de proiectare din Londra sunt implicate în dezvoltarea tehnologiei.

Astăzi, tehnologiile și estetica modernă a dispozitivelor au venit în Moldova cu OPPO.

OPPO este un smartphone pe care vrei să-l admiri.