OPPO Watch 46mm

  Seria OPPO Watch

  Keep Up. Keep in Touch.

  Ecran curbat fără ramă | Wear OS by Google ™ | Durata de viață a bateriei până la 21 de zile
  Încărcare rapidă VOOC | Antrenamente și monitorizare a sănătății


  Interfața unică este disponibilă nu numai pentru smartphone-urile emblematice. Cu un ecran AMOLED curbat, OPPO Watch are o calitate ridicată a imaginii și culori vii. Designul curbat 3D vă permite să vedeți informații pe ecran din orice unghi. Iar capacitatea de a alege interfața va sublinia individualitatea proprietarului.

  Încărcați în câteva minute,
  utilizați câteva zile

  Pentru a maximiza consumul de baterie, OPPO Watch folosește două procesoare: Qualcomm® Snapdragon ™ Wear 3100 în modul normal și Ambiq Micro Apollo3 Wireless SoC în modul de economisire a energiei. Fie că este vorba de afaceri sau de plăcere, ceasul dvs. va continua să funcționeze. În plus, cu încărcarea rapidă VOOC, doar o așteptare de 15 minute vă va ajuta să mențineți ceasul în funcțiune toată ziua.

  Până la 36 de ore

  în modul Smart

  Până la 21 de zile

  în modul de economisire a energiei

  15 minute

  Încărcați până la 46%

  Spune ora și data
  economisind timpul

  Descărcați funcții de economisire a timpului din Wear OS by Google ™. Urmăriți-vă starea de sănătate și fitness, verificați vremea și rămâneți la vârf cu instrumente inteligente de gestionare a informațiilor. În loc să vă întrebați unde a trecut timpul, vă veți întreba cât ați făcut.